• Rioolontstopping
  • Rioolservice
  • Riool verstopt?
  • Riool reiniging
 

Ontstoppen

Ondanks dat er steeds meer huishoudens en bedrijven zijn die eens in de zoveel tijd hun afvoeren laten reinigen bestaat het gros van onze werkzaamheden nog steeds uit het ontstoppen van rioleringen.

Of het nu gaat om een verstopte afvoer van een keuken, een toilet, een douche of een dakgoot SOS staat 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar om snel en vakkundig het probleem op te lossen.

Eigenlijk is het heel simpel: urine, ontlasting, gewoon toiletpapier en
(af-)waswater mogen het riool in, echter vochtig toiletpapier is veel steviger dan gewoon toiletpapier en kan dan tot vervelende verstoppingen leiden. Het is dus sowieso verstandig dit niet in het toilet te werpen!

Niet in het riool horen: (frituur-)olie, vet, vochtig toiletpapier, schoonmaakdoekjes, kattenbakkorrels, textiel, verfresten of andere chemicaliƫn. Naast verstoppingen verstoren ze ook de zuivering. En dat leidt weer tot kosten en milieuschade.

Contact

info@rioolservice-sos.nl
www.rioolservice-sos.nl
Tel: 0900 - 767 12 34
Fax: 015 - 887 50 39

Rioolprobleem melden
Mobiel pinnen is ook mogelijk!


Rioolservice Zuid-Holland:

Den Haag, Wassenaar, Zoetermeer, Pijnacker, Nootdorp, Delft, Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Westland, Drechtsteden